Wie is Bob Meijer?

Google Ads specialist, coach & trainer

Ik ben een geboren en getogen Achterhoeker en tik bijna de 30 aan. In 2022 verkochten we onze woning. Sindsdien wonen en werken we vanuit onze zelfgebouwde camper. 

Samen met Tara & Jip ben ik op zoek naar de mooiste plekjes in Europa. Overdag ben ik een Google Ads specialist die doorgeslagen is in z’n vak. In de avonduren en weekenden ben ik een avonturier en levensgenieter.

Hoe het allemaal begon

Na mijn studie Commerciële Economie begon ik in het bankwezen. Als verkoopadviseur adviseerde ik kleine- en middelgrote bedrijven rondom bancaire producten, zoals verzekeringen. Via mijn werkgever – DPA professionals – werd ik gedetacheerd bij Rabobank Nederland in Tilburg. Dat was nogal een eindje rijden vanuit de Achterhoek. Vanwege de reistijd bleef ik vaak overnachten in Moergestel.

In mijn werk als verkoopadviseur vond ik weinig uitdaging. Om mijn ei kwijt te kunnen begon ik een dropshipping-webshop in exclusieve velgen. Wie mij kent weet dat ik vanaf kleins af aan een grote passie heb voor alles dat gemotoriseerd is. Ik had geen enkel ervaring in coderen, online marketing en alles dat bij ondernemen kwam kijken. Alles was echter op het internet en in boeken te vinden, dus ik leerde het mijzelf aan.

Hé, dat is leuk!

Als webshopeigenaar wil je natuurlijk goed gevonden worden. Je kan nog zo’n goed en uniek aanbod hebben, maar als niemand je weet te vinden heb je er natuurlijk vrij weinig aan. Al snel kwam ik in contact met SEO en SEA. Ik kwam erachter dat je middels Google Ads vrij gemakkelijk kon inkopen op intentievolle termen en dat dit ook nog eens goed rendeerde. Tenminste, als je weet wat je doet.

Ik vond het zó leuk om met SEA bezig te zijn dat ik besloot mijn baan in het bankwezen op te zeggen en een Online Marketing traineeship te volgen bij een middelgroot bureau in de regio. Dit keer dichter bij huis. Hier heb ik in mijn eerste jaar als Online Marketeer de basisprincipes van mijn vak geleerd.

Een jaar later stroomde ik door naar een volwassener bureau in Arnhem. Ik was naarstig op zoek naar senioriteit. Ik zocht collega’s die verder waren in Google Ads. In die tijd was ik als een spons. Ik wilde alles weten over Google Ads – alle ins en outs. De webshop? Die had ik inmiddels voor een leuk bedrag verkocht aan een ondernemer in Brabant.

Ik begon voor mezelf

Nadat ik 3 jaar het kunstje had afgekeken bij online marketing bureaus, besloot ik als ZZP’er aan de slag te gaan. Ik begon in mijn avonduren met freelancen. Het werden al snel avonduren én weekenden. Totdat ik het niet meer kon combineren met mijn job. Ik nam ontslag en ging full-time ondernemen.

Inmiddels help ik een select aantal ambitieuze bedrijven het maximale uit Google Ads te halen. Op dit moment gaat er zo’n € 1.500.000 per maand aan adspend door mijn vingers. En ik verwacht dat dit alleen nog maar gaat toenemen, gezien de groei die mijn klanten jaar op jaar doormaken.

Door de jaren heen heb ik aan meer dan 100 Google Ads accounts mogen werken. Vaak uitdagende accounts van mooie namen, waaronder Weight Watchers, Louwman, Profile Tyrecenter, Schoonenberg en meer. Ook werd ik ingehuurd door toffe bureaus – waaronder Yonego, Brandfirm en eRocket – om mijn kennis te delen, werkprocessen uit te schrijven en het advertising team uit te bouwen.

Naast de operationele werkzaamheden die ik voor mijn klanten verricht, ontwikkel ik Google Ads trainingen voor de vergevorderde specialist. Daarnaast geef ik 1-op-1 coaching sessies op maat en leer ik andere Google Ads specialisten en -bureaus de fijne kneepjes van het vak.

Bob heeft WeightWatchers vanaf het 1e contactmoment weten te overtuigen van zijn kennis en kunde. De resultaten overtreffen de verwachtingen!

Head of Digital bij WeightWatchers

Bob heeft met een gestructureerde aanpak snel voor resultaten gezorgd. Ook heeft hij een professionelere basis gelegd voor het verder optimaliseren van onze campagnes.

Directeur bij WisMon

We werken al een geruime tijd samen met Bob en zijn expertise op het gebied van Google Ads is inmiddels onmisbaar. Wij zijn uitermate tevreden!

Founder bij NOX Sleep Drink

Wij hebben jouw dienstverlening als zeer fijn en ophelderend ervaren. Je werkt snel, bent flexibel en adviseert ons altijd goed. Onze doelgroep weet ons nu veel beter te vinden.

Online Marketeer bij Brünen

Het aantal conversies is ten opzichte van het jaar ervoor meer dan verdriedubbeld. Het behoeft denk ik geen verdere toelichting dat ik daarover zeer tevreden ben.

Eigenaar van Love, Peace & Joy

Wij hadden het idee dat we meer uit Google Ads konden halen. Sinds de overstap naar Bob gaat het stukken beter. We krijgen meer boekingen voor minder budget, top!

Marketing Manager bij Gamecity

Zij gingen je o.a. voor

De coaching van Bob heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven op het gebied van Google Ads. Bob neemt de tijd voor je en legt op een duidelijke manier uit waar de verbeterpunten in jouw accounts liggen.

Eigenaar bij Google Advies

Ik kan bij Bob terecht met al mijn vragen. Hij denkt pro-actief mee, waarbij hij het beoogde resultaat niet uit het oog verliest. Ik zou Bob absoluut aanraden bij andere (freelance) Google Ads specialisten!

Google Ads specialist bij Conrad

Voordat ik met Bob in contact kwam beheerde ik mijn Adwords-campagnes zelfstandig en dacht dat ik dat best aardig deed. Maar sinds de coachingsessies met Bob zijn de resultaten zó veel beter!

Co-Owner bij Aatop-ICT

Ik ben echt geholpen om structuur aan te brengen in m’n Google Ads en volgens een bepaalde strategie te gaan werken. Met deze sessies zijn mijn skills echt naar het volgende niveau getild!

Google Ads specialist bij Clickking

Bob neemt je mee langs alle onderdelen van Google Ads, leert je om een gedegen campagnestructuur neer te zetten en deelt zijn geavanceerde strategieën met je. Hij laat je niet alleen zien hoe alles werkt, maar ook waarom.

Digital Consultant bij Wrkt

Ik zou je aanbevelen bij andere specialisten. Enerzijdes omdat jouw kennisniveau super is en anderzijds omdat je buitengewoon goed op de hoogte bent van alle ontwikkelingen!

SEA specialist bij Yonego

Waarom je met mij wil werken:

➡️ Ik ben 100% gespecialiseerd in Google Ads
Ik ben gespecialiseerd in Google Ads en doe niks anders. Ik snap het speelveld als geen ander en weet wat werkt. 

➡️ Ik deins nergens voor terug
Ik ga verder dan mijn concullega’s en houd van uitdagingen. Profit tracking, post-click optimalisaties – niks is mij te gek. 

➡️ Geen paarse krokodillen of kleine lettertjes
Ik werk niet met langetermijn contracten, omdat ik er zelf ook een hekel aan heb. En alles wat ik oplever is jouw eigendom. 

➡️ Ik sta altijd voor je klaar
Ik werk voor een beperkt aantal klanten en zit niet overvol. Daardoor kan ik jou de aandacht geven die je verdient.

Klaar om te groeien?

Laten we het hebben over de resultaten die ik voor jou bedrijf kan behalen. Vrij van jargon en zonder bullshit-bingo.