Jouw Google Ads sparringpartner & coach

Heb je de basis van Google Ads onder de knie en ben jij toe aan een verdiepingsslag? Of ben je simpelweg op zoek naar een specialist waarmee je kunt sparren op niveau? Ik sta voor je klaar!

Deze mooie bedrijven gingen je voor:

Mag ik jou toevoegen aan het lijstje?

Sparringspartner & coach

Je bent al geruime tijd bezig met Google Ads en de basis heb je inmiddels haarfijn onder de knie. Je navigeert als Speedy Gonzales door het Google Ads interface, de Google Ads Editor ken je op je duim en nieuwe campagnes schud je zo uit de mouw.

Je merkt alleen dat je tegen een plafond aanloopt. Je wilt de volgende stap maken als Google Ads specialist. Je zoekt bevestiging en wilt graag kunnen sparren op niveau. Herken je dit? Dan zijn mijn unieke 1-op-1 coaching sessies een uitkomst. Je kunt mij natuurlijk ook inschakelen bij acute problemen of voor kleinere vraagstukken!

Herken je dit?

Hi! Ik ben Bob Meijer.

Als Google Ads specialist help ik ambiteuze bedrijven het maximale uit Google Ads te halen. Ik werk voor een select aantal klanten en ben op dit moment verantwoordelijk voor meer dan € 1.500.000 per maand aan ad spend.

Door de jaren heen heb ik aan meer dan 100 Google Ads accounts mogen werken. Vaak uitdagende accounts van mooie namen, waaronder Weight Watchers, Louwman, Harley Davidson, KPMG, Schoonenberg en meer.

Daarnaast geef ik ook Google Ads trainingen en 1-op-1 coaching sessies op maat. Daarin deel ik mijn kennis met beginnende tot zeer gevorderde Google Ads adverteerders. Zo leren zij de fijne kneepjes van het vak.

Wat mensen over mij zeggen

De coaching van Bob heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven op het gebied van Google Ads. Bob neemt de tijd voor je en legt op een duidelijke manier uit waar de verbeterpunten in jouw accounts liggen.

Eigenaar bij Google Advies

Ik kan bij Bob terecht met al mijn vragen. Hij denkt pro-actief mee, waarbij hij het beoogde resultaat niet uit het oog verliest. Ik zou Bob absoluut aanraden bij andere (freelance) Google Ads specialisten!

Google Ads specialist bij Conrad

Voordat ik met Bob in contact kwam beheerde ik mijn Adwords-campagnes zelfstandig en dacht dat ik dat best aardig deed. Maar sinds de coachingsessies met Bob zijn de resultaten zó veel beter!

Co-Owner bij Aatop-ICT

Ik ben echt geholpen om structuur aan te brengen in m’n Google Ads en volgens een bepaalde strategie te gaan werken. Met deze sessies zijn mijn skills echt naar het volgende niveau getild!

Google Ads specialist bij Clickking

Bob neemt je mee langs alle onderdelen van Google Ads, leert je om een gedegen campagnestructuur neer te zetten en deelt zijn geavanceerde strategieën met je. Hij laat je niet alleen zien hoe alles werkt, maar ook waarom.

Digital Consultant bij Wrkt

Ik zou je aanbevelen bij andere specialisten. Enerzijdes omdat jouw kennisniveau super is en anderzijds omdat je buitengewoon goed op de hoogte bent van alle ontwikkelingen!

SEA specialist bij Yonego

Plan direct een videocall in

Regels en voorwaarden

  1. Wees alsjeblieft op tijd. Mocht je 15 minuten later aanschuiven, dan is het niet zo dat onze afspraak 15 minuten langer doorloopt. Boek je van 09:00 tot 10:00 uur, dan eindigt onze call om 10:00 uur.
  2. De duur van de geboekte sessie is strikt. Als je 30 minuten boekt, is dat precies hoe lang de sessie zal duren. mochten we nog meer tijd nodig hebben, dan kan er een aanvullende sessie worden gepland.
  3. Als er nog wat tijd over is in het gesprek, kan een enkel gesprek niet worden opgesplits in meerdere gesprekken.
  4. Probeer voorafgaand onze afspraak zoveel mogelijk informatie met mij te delen, zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen. Als je niet zeker weet of je iets moet vermelden of twijfelt of bepaalde informatie overbodig is, vermeld het dan toch.
  5. Denk goed na of jouw vragen allemaal behandeld kunnen worden in de sessie die je boekt. Neem bij twijfel eerst even contact met mij op.
  6. Op deze calls is geen restitutiebeleid van toepassing. Als je om wat voor reden dan ook de afspraak moet annuleren, wordt het geld niet teruggestort. Ik kan de afspraak maximaal binnen 7 dagen voorafgaand de afspraak verzetten naar een andere datum en tijd. 

Google Ads coach.

Werk je al een langere tijd met Google Ads en wil je een volgende stap maken als het gaat om jouw kennis over Google Ads? Wil je nog meer rendement uit jouw campagnes te halen en jouw kennisniveau naar een hoger level tillen? Maar je merkt dat je tegen een plafond aan loopt en dat je reguliere Google Ads trainingen ontgroeit bent. Als persoonlijke Google Ads coach help ik jou om door te groeien als Google Ads specialist. Samen bepalen we focus, sparren we over de uitdagingen en de kansen die we tegenkomen in jouw account(s).

Hulp nodig met Google Ads?​

Benieuwd of ik jou kan helpen met je Google Ads vraagstukken? Meld je aan voor een gratis eerste sessie met mij om jouw leerdoelen en Google Ads uitdagingen te bespreken. Zo kun jij  bepalen of een Google Ads coaching sessie wat voor jou is, zonder dat je vast zit aan maandelijkse kosten of een grote investering.

Over jouw persoonlijke coach.

Mijn naam is Bob Meijer en ik ben een ervaren Google Ads specialist met ruim 8 jaar ervaring in het vak. Als echte specialist help ik bedrijven en ondernemers het maximale uit hun Google Ads campagnes te halen. Dit doe ik enerzijds met mijn eigen Google Ads bureau en anderzijds bied ik SEA trainingenGoogle Ads cursussen en 1-op-1 coaching sessies aan voor iedereen die zelf aan de knoppen wilt draaien. En juist deze combinatie werkt voor ideaal. Want door zelf nog iedere dag aan de knoppen te draaien blijf ik op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zijn mijn trainingen altijd up-to-date.

Waarom 1-op-1 sessies?

Zelf heb ik het al vaak meegemaakt dat ik naar een training ging met meerdere collega’s en dat ik de helft van de informatie al wist. Super frustrerend en zonde van je tijd. En vaak merk je gewoon dat ze de training al vaker hebben geven en dat de training niet op jouw wensen en niveau is afgestemd. Zonde van je tijd dus. Met mijn 1-op-1 Google Ads Coaching sessie werken we doelgericht en met focus aan de door jou opgestelde leerdoelen. Zo gaan we allebei kostbaar om met onze tijd. De voordelen van een 1-op-1 Google Ads coach:

  • Je bepaalt zelf jouw leerdoelen en dus de inhoud van onze coaching sessies
  • Je werkt gefocust en bespaart daardoor tijd ten opzichte van gestandaardiseerde cursussen
  • En tijd is geld dus ook financieel is een 1-op-1 traject uiteindelijk voordeliger
  • We passen de kennis direct toe in jouw account(s), waardoor je vrijwel direct resultaat kun behalen


Waarom een Google Ads coach?

Advertenties in Google zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in een marketingstrategie. Het platform kan zeer succesvol zijn, mits deze uiteraard goed wordt ingezet. Online worden er verschillende Google Ads en SEA cursussen aangeboden, maar deze zijn vaak ingericht voor iedereen die net begint of willen beginnen met Google Ads. Als Google Ads Specialist met 1 of meer jaar ervaring val je eigenlijk tussen wal en schip. Met mijn 1-op-1 Google Ads coach sessies help ik jou en andere gevorderde specialisten om een volgende stap te bereiken binnen Google Ads. Tijdens de Google Ads coaching sessies werken we aan jouw persoonlijke leerdoelen en gaan we samen aan de slag in jouw account. Je krijgt bij mij dus geen algemene cursus, maar we bepalen samen de inhoud van jouw sessie(s). Je kunt eenmalig of structureel met mij sparren. De keuze is aan jou!

Plan direct een videocall in

Ben je toe aan een verdiepinggslag? Of ben je simpelweg op zoek naar een Google Ads specialist waarmee je kunt sparren op niveau? Ik sta voor je klaar!