Jouw Google Ads Campagnes presteren beter met mij aan het roer.

Ik ben gespecialiseerd in Google Ads, waardoor ik betere resultaten behaal dan generalisten. Ik doe er alles aan om jouw online doelen te behalen. Hetzij meer leads of sales, een hogere ROI of lagere CAC. Tijdens mijn werk focus ik op concrete doelen en harde cijfers. Vanity-metrics komen er bij mij niet in.

Ik werk samen met de mooiste bedrijven

Mag ik jou toevoegen aan het lijstje?

Hi! Ik ben Bob Meijer.

Als Google Ads specialist help ik ambiteuze bedrijven het maximale uit Google Ads te halen. Ik werk voor een select aantal klanten en ben op dit moment verantwoordelijk voor meer dan € 1.500.000 per maand aan ad spend.

Door de jaren heen heb ik aan meer dan 100 Google Ads accounts mogen werken. Vaak uitdagende accounts van mooie namen, waaronder Weight Watchers, Louwman, Harley Davidson, KPMG, Schoonenberg en meer.

Daarnaast geef ik ook Google Ads trainingen en 1-op-1 coaching sessies op maat. Daarin deel ik mijn kennis met beginnende tot zeer gevorderde Google Ads adverteerders. Zo leren zij de fijne kneepjes van het vak.

Herken je dit?

Daar kom ik om de hoek kijken

Google Ads is in de loop der jaren steeds complexer geworden. Tegenwoordig win je het niet meer van jouw concurrenten door enkel de best-practices te volgen.

Daarnaast is de concurrentie hoog. In sommige markten zelfs moordend. Klikprijzen waar je stijl van achterover slaat zijn meer regel dan uitzondering.

Doordat ik niks anders doe dan Google Ads, ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vaak als een van de eersten. Ik snap het speelveld als geen ander. 

Door de nieuwste features te implementeren en het nét even anders (lees beter) te doen, win jij het van de concurrentie. 

Wat mensen over mij zeggen

Bob heeft WeightWatchers vanaf het 1e contactmoment weten te overtuigen van zijn kennis en kunde. De resultaten overtreffen de verwachtingen!

Head of Digital bij WeightWatchers

Bob heeft met een gestructureerde aanpak snel voor resultaten gezorgd. Ook heeft hij een professionelere basis gelegd voor het verder optimaliseren van onze campagnes.

Directeur bij WisMon

We werken al een geruime tijd samen met Bob en zijn expertise op het gebied van Google Ads is inmiddels onmisbaar. Wij zijn uitermate tevreden!

Founder bij NOX Sleep Drink

Wij hebben jouw dienstverlening als zeer fijn en ophelderend ervaren. Je werkt snel, bent flexibel en adviseert ons altijd goed. Onze doelgroep weet ons nu veel beter te vinden.

Online Marketeer bij Brünen

Het aantal conversies is ten opzichte van het jaar ervoor meer dan verdriedubbeld. Het behoeft denk ik geen verdere toelichting dat ik daarover zeer tevreden ben.

Eigenaar van Love, Peace & Joy

Wij hadden het idee dat we meer uit Google Ads konden halen. Sinds de overstap naar Bob gaat het stukken beter. We krijgen meer boekingen voor minder budget, top!

Marketing Manager bij Gamecity

Waarom je met mij wil werken:

➡️ Ik ben 100% gespecialiseerd in Google Ads
Ik ben gespecialiseerd in Google Ads en doe niks anders. Ik snap het speelveld als geen ander en weet wat werkt. 

➡️ Ik deins nergens voor terug
Ik ga verder dan mijn concullega’s en houd van uitdagingen. Profit tracking, post-click optimalisaties – niks is mij te gek. 

➡️ Geen paarse krokodillen of kleine lettertjes
Ik werk niet met langetermijn contracten, omdat ik er zelf ook een hekel aan heb. En alles wat ik oplever is jouw eigendom. 

➡️ Ik sta altijd voor je klaar
Ik werk voor een beperkt aantal klanten en zit niet overvol. Daardoor kan ik jou de aandacht geven die je verdient.

Klaar om te groeien?

Laten we het hebben over de resultaten die ik voor jouw bedrijf kan behalen. Vrij van jargon en zonder bullshit-bingo.

Google Ads uitbesteden?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.